DOPPELHERZ PENTRU VEGETARIENI VITAMINE+MINERALE
Click pe imagine pentru a descarca voucherul cu care beneficiezi de 20% reducere.Supliment alimentar

Fara lactoza Fara gluten

Suport in cadrul unei alimentatii vegetariene sau vegane
  • Fierul pentru formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si transportul normal al oxigenului in corp
  • Calciul si Vitamina D3 pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si functionarea normala a sistemului muscular
  • Plus Iod, Zinc si Vitamine B

NOU
5 μg Vitamina B12
5 μg Vitamina D3
400 mg Calciu
5 mg Zinc
plus Vitamina B6

O alimentatie echilibrata joaca, in special in cazul vegetarienilor si al veganilor, un rol important. in consecinta, acestia ar trebui sa aiba grija ca alimentele din dieta lor sa furnizeze organismului cantitati suficiente de vitamine, minerale si oligoelemente.

Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni Vitamine+Minerale contin mineralele Calciu si Fier, oligoelementele Zinc si Iod, precum si Vitaminele B1, B2, B6, B12 si D. Ele sunt adaptate in mod optim necesitatilor unei alimentatii vegetariene si vegane si ajuta la acoperirea si echilibrarea necesarului acestor substante nutritive.

Vitaminele B1, B2 si B6 sunt prezente atat in alimente de origine animala, cat si in cele de origine vegetala. Vegetarienii si veganii ar trebui sa se preocupe de un aport suficient de asemenea vitamine. Vitaminele B1, B2 siB6 contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.

O alimentatie vegetariana si vegana contine deseori prea putina Vitamina B12. Aceasta vitamina apare in cantitati importante exclusiv in produse de origine animala. Ea contribuie la procesul de diviziune celulara, la formarea globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului nervos.

Renuntarea la produse lactate poate duce, in conditiile unei alimentatii vegane neechilibrate, la aparitia unor carente in privinta aportului de Calciu.

Calciul si Vitamina D3 sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.

Vegetarienii si veganii trebuie, de asemenea, sa se preocupe sa asimileze suficient Fier, Zinc si Iod. Fierul si Zincul sunt mai putin disponibile in alimente de origine vegetala decat in cele de origine animala.
in cazul alimentelor de origine vegetala, absorbtia Fierului si Zincului este inhibata de catre fitati. Fitatii sunt substante fitochimice care apar in special in cereale, pastai si nuci.

Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp.

Oligoelementul Zinc contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea vederii normale si la functia cognitiva normala.

La vegetarieni si vegani este posibila si aparitia de carente in oligoelementul Iod.

Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.

Chiar si un singur comprimat pe zi poate contribui, in cazul alimentatiei vegetariene si vegane, la compensarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente importante.

Un comprimat contine:
2,2 mg Vitamina B1, 2,8 mg Vitamina B2, 1,4 mg Vitamina B6, 5 μg Vitamina B12, 5 μg Vitamina D3, 400 mg Calciu, 5 mg Zinc, 10 mg Fier, 100 μg Iod.

Mod de administrare:
Se recomanda 1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Ambalaj: 30 comprimate

Prospect Inapoi