Lifestyle
Vegetarieni. Faimosi, vestiti, recunoscuti, respectati, admirati.

Ce au in comun Einstein si Pamela Anderson? Sau Thomas Edison, Carl Lewis si Peter Dinklage? Ozzy Osbourne, Steve Jobs si Ghandi? Tolstoi, Shelly, Twain, George Beranrd Shaw, Paul McCartney, Cameron Diaz sau Danny DeVito? Ca multe alte vedete sau personalitati marcante, din variate domenii si arii de activitate, sunt (sau au fost), cu totii, adeptii unui stil alimentar vegetarian.

Pe lista vegetarienilor, convinsi, adepti, sustinatori infocati sau pasivi sunt nenumarati castigatori ai Premiilor Nobel in literatura, stiinte sau pentru Pace. A fi vegetarian a devenit un stil de viata adoptat la inceput cu timiditate, apoi, pe parcurs, un stil de viata cu care oamenii au inceput sa se mandreasca, un stil de viata care ii diferentiaza si pentru care militeaza activ si deschis.

Exista argumente intotdeauna in favoarea sau defavoarea vegetarianismului, mai ales cand cei care dezbat au o pozitie formulata clar pro sau contra si considera ca detin argumentele cele mai importante. Dar scopul nostru nu este de a ridica o discutie despre cat de benefic sau nu este vegetarianismul, ci de a ii sustine pe cei care au ales acest tip de alimentatie. Pentru ca natura a facut ca anumite componente, precum vitamina B12, sa nu le putem prelua in cantitati relevante decat din produse de origine animala, cel putin pentru moment, si pentru ca tinem la sanatatea fiecaruia dintre voi, Doppelherz pentru Vegetarieni Vitamine + Minerale va sustine si va ajuta stilul de viata.

Ce spuneau personalitatile listate mai sus despre a vegetarianism?

„ Nimic altceva nu va avea benficii mai mari asupra asupra sanatatii omului si a cresterii sansei de supravietuire pe Pamant decat evolutia catre o dieta vegetariana” (Albert Einstein)

„ Non-violenta duce la etici inalte, ceea ce reprezinta cheia intregii evolutii. Pana cand nu ne vom opri din a rani alte creaturi, ramanem niste salbatici.” (Thomas Edison)

„Un om poate trai si poate fi sanatos fara a ucide animale pentru a se hrani; de aceea, daca se hraneste cu carne, participa in ucidea unui animal doar de dragul apetitului sau. Si un astfel de comportament este imoral” (Tolstoy)

Decizia de a fi vegetarian sau nu, de a opta pentru un anumit stil de viata sau tip de alimentatie este strict personala. Respectam dreptul fiecarui individ si alegerile fiecaruia dintre dumneavoastra.

Articole