Lifestyle
Picnic vegetarian

Nu te simti confortabil sa iesi cu prietenii tai la iarba verde pentru ca esti vegetarian? Noi iti oferim cateva solutii de preparate pentru iesirile in gasca cu prietenii. Totodata, perioada verii este prielnica pentru consumul de legume si fructe. Vestea cea mai buna este ca acestea, chiar daca sunt preparate pe gratar nu isi vor pierde valoarea nutritiva.

Soia la gratar. Daca tii neaparat sa fii in rand cu prietenii cu care ai iesit, iar acestia nu sunt vegetarieni noi iti recomandam consumul de carne de soia. Poti servi un hamburger cu carne din soia sau pur si simplu alaturi de diferite garnituri.

Branza la gratar. Da, ai citit bine, branza la gratar! Lacto-vegetarienii pot consuma halloumi, un tip de branza pe care o poti prepara pe gratar, iar cei din jurul tau sigur vor vrea sa afle cat de gustos este preparatul tau!

Frigarui din legume. In cazul acestui preparat, simte-te liber sa faci orice combinatii doresti. Recomandarea noastra este ca alaturi de bucatile de dovlecei, rosii, vinete, ardei gras si ceea ce mai doresti sa adugi, sa ai pregatit un dressing pe baza de iaurt sau smantana.

Porumbul copt. Este o alegere excelenta pentru iesirile la iarba verde si te asiguram ca cei din jurul tau vor vrea sa ti se alature.

Fructe la gratar. Desertul nu trebuie sa lipseasca nici de data aceasta, iar noi iti recomandam sa incerci frigaruile de feliute de ananas, pepene galben sau mar aromate cu zeama de lime.

Articole