Tocana de vinete

  • 1/4 cana ulei de masline
  • o ceapa mare, taiata cubulete
  • o vanata mare, curatata si taiata cubulete
  • 10 morcovi mici (morcovi baby)
  • un ardei gras rosu, cu cotorul scos si taiat cubulete
  • un ardei gras verde, cu cotorul scos si taiat cubulete
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 conserve de rosii, cu sosul scurs si pus deoparte (o cana)
  • o frunza dafin
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita paprika

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga vanata si morcovii si se calesc 5 minute, amestecand des. Se adauga restul ingredientelor si se gateste la foc mediu-mic, cu capacul pus, timp de 5 minute, amestecand des. Legumele trebuie sa se inmoaie dar sa nu devina prea moi.




Aceasta reteta a fost votata de 0 ori



Retete