lacto-vegetarian este tipul de nutritie vegetariana care include produsele lactate dar exclude ouale

Budinca de sfecla rosie

  • 1 lingurita otet balsamic
  • 50 ml supa de legume
  • 200 ml smantana
  • 1 priza cuisoare macinate
  • 2 buc foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 1 kg sfecla rosie

Sfecla rosie curatata de coaja si taiata in felii subtiri se aseaza in straturi in forma de evantai intr-o forma de budinca unsa cu ulei.

Pe ea se asterne uniform ceapa tocata fin si prajita pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu bucatele de foi de dafin, putin chimen (nu apare in liste de ingrediente, n.tr.), sare si piper.

Se amesteca smantana cu otetul balsamic si supa de legume si se toarna peste budinca.

 

Budinca se coace timp de cca. 1 ora la 180°C. Pofta buna!




Aceasta reteta a fost votata de 4 ori



Retete