lacto-vegetarian este tipul de nutritie vegetariana care include produsele lactate dar exclude ouale

Gazpacho

  • 1 kg de rosii
    2 ardei grasi
    1 castravete mare de sera
    1 catel de usturoi
    1 ceapa rosie mica
    1-2 lingurite sos dulce de chilli (optional)
    cuburi de gheata si ulei de m?sline extra virgin, pentru decorat
  • branza de capra
  • mix seminte

Se curata ceapa si se spala, alaturi de celelalte legume. Rosiile se taie in doua, dupa care li se scoate partea verde de sub codite. Ardeii se taie fâsii, in jurul cotorului (se inlatura membranele albe si eventualele semintele). Castravetele se cojeste cu un cojitor de legume, se taie in doua pe lungime si i se inlatura semintele. Ceapa se taie si ea in doua, iar usturoiul se taie in bucatele.
2. Se pun legumele intr-un robot de bucatarie si se mixeaza. Se asezoneaza cu sare si cu 1-2 lingurite de sos de chilli, dupa gust. Se adauga apa rece sau suc de rosii, pana ce amestecul capata consistenta pe care o preferati (mie imi plac supele mai groase). Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
3. Se serveste in boluri, decorate cu ulei de masline,cuburi de gheata, branza de capra si mix seminte




Aceasta reteta a fost votata de 45 ori



Retete