ovo-lacto-vegetarian este tipul de nutritie vegetariana care include atat produsele lactate, cat si ouale

Sufleu de mazare verde

  • 1 kg de mazare
  • 3 oua
  • 3 linguri de unt
  • 2 linguri rase de faina
  • un pahar de lapte
  • marar tocat
  • sare

Mazarea se curata, se spala si se pune la fiert cu putina sare.

Cand este gata o strecuram si o lasam la o parte.

Intr-un vas punem untul sa se infierbante, adaugam faina si prajim usor. Stingem cu lapte, si amestecam continuu sa nu se formeze cocoloase.

Luam vasul de pe foc, si adaugam galbenusurile unul cate unul, iar cand este aproape rece, punem si albusurile batute spuma.

In compozitia formata adaugam mazarea scursa, amestecam usor si asezam totul intr-o forma unsa.

Introducem la cuptor la foc potrivit.

Pofta buna!




Aceasta reteta a fost votata de 1 ori



Retete