ovo-lacto-vegetarian este tipul de nutritie vegetariana care include atat produsele lactate, cat si ouale

OUA FABERGE CU LEGUME

  • - 20 coji de oua intregi
  • - 2 morcovi
  • - 1 ceasca de boabe de porumb dulce, proaspat
  • - 1 ceasca de fasole verde
  • - 1/2 de ardei gras rosu
  • - 150 g cascaval/ mozzarela
  • - 1000 ml apa
  • - 2 plicuri de gelatina granule , vegetala
  • - sare

- Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat.

- Morcovii , fasolea verde si ardeiul ii speli si ii tai cubulete, apoi  pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare( sau adaos cu legume pentru supe) ;

- Cascavalul il tai cubulete;

– Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.

- Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si cascaval, cam 1/3 si completezi cu supa.

- Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.

 




Aceasta reteta a fost votata de 14 ori



Retete