ovo-lacto-vegetarian este tipul de nutritie vegetariana care include atat produsele lactate, cat si ouale

Fritatta cu spanac si dovlecei

  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 ceapa feliata
  • 1 lingurita fulgi de chilli
  • 350g de dovlecei feliati
  • 200g de spanac proaspat sau decongelat
  • 6 oua medii

Se incinge 1 lingura ulei de cocos intr-o tigaie mare, rezistenta la cuptor, in care se caleste 1 ceapa feliata. Se adauga 1 lingurita fulgi de chilli si 350g de dovlecei feliati si se mai lasa 5 minute pe foc. Se pun 200g de spanac proaspat sau decongelat intr-o strecuratoare mare si se toarna peste el apa fiarta. Se raceste sub jet de apa rece, apoi se strecoara bine. Se pune spanacul in tigaie. Se porneste grillul cuptorului la treapta high. Se bat 6 oua medii si se asezoneaza, se pun in tigaie si se lasa pana cand se incheaga aproape complet. Se finiseaza la cuptor timp de 3 minute, pana cand ouaale devin rumene.




Aceasta reteta a fost votata de 13 ori



Retete